Autoprofit.sk Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen Tiguan Allspace


Kategória: Volkswagen


Dve deti, kočík, odrážadlo aj kolobežka?


Vitajte vo svete Allspace

 

Volkswagen Tiguan Allspace bezpečne a pohodlne dopraví celú rodinu a aj nejaké deti navyše tam, kam potrebujete. A s originálnou modrou môžete vytŕčať z davu bielo-sivých a čo si budeme hovoriť o trochu nudných SUV na slovenských cestách.

 

Nie, nie je to iba o 215 milimetrov dlhší Tiguan. Je to až 700 litrov praktického úložného priestoru, ktorý môžete naplniť do posledného litra. A ešte ako bonus určite oceníte dodatočný úložný priestor pod podlahou, kam sa zmestia drobnosti ako napríklad aj krycia roleta kufra.

Tiguan Allspace je viac, než Tiguan a nie len čo sa týka jeho veľkosti. Jeho štandardná výbava je štedrejšia a motory silnejšie. Ale poďme pekne od začiatku.

 

Zmestí sa do neho celý svet. Ten detský
Volkwagen Tiguan Allspace sme si vyskúšali v sedem miestnej verzii, s motorizáciou 2,0 TDI 110kw 7 stupňovou DSG prevodovkou a pohonom 4drive vo výbave HIGHLINE. Ako testovaniu bol bonus: dve deti, kočík, odrážadlá, kolobežka, kufre plné plienok a hračiek.

A výsledok? Je to praktické ale zároveň elegantné rodinné auto, ktoré viete bez problémov zaparkovať aj v preplnenom meste. A áno, celé kráľovstvo tomu, kto vymyslel parkovacieho asistenta!

V Tiguan Allspace sa stretáva radosť zo šoférovania, štedrý priestor a vyladení asistenti, ktorí sú ako anjeli strážni: nedovolia nacúvať do kvetináča, prehliadnuť mŕtvy bod v zrkadle, či vybočiť z jazdného pruhu.

Skvelé sú aj inteligentné LED svetlá, ktoré sú v strehu aj za vás: vytieňujú okolitú premávku tak, aby ani v diaľkovom režime neoslepovali ostatných.

 

Auto do koča aj do voza… alebo ako Allspace miluje prírodu aj divadlo
Je priestranný, ale pritom stále praktický do mesta. Môžete si zvoliť 4 štýly jazdy, čiže zvláda ležérny eco mód, no vyvezie vás v Off Road režime a s pohonom 4x4 aj na ťažšie dostupnú chatu v prírode.
Celé ovládanie infotainmentu je veľmi intuitívne. V zime poteší vyhrievanie sedadiel a šofér ocení aj vyhrievaný volant.

Ak budete mať plné ruky nákupu, pohodlne bezdotykovo otvoríte kufor (Easy Open) a už nikdy nemusíte hľadať kľúče vo vreckách a auto otvoríte automaticky chytením kľučky dverí (Keyless).

 

Veziete sa ako kráľ. A stačí 7 litrov
Štandardom je kvalitne spracovaný VW interiér, pohodlné sedenie a v druhom rade veľmi štedrý priestor na nohy. Kamarátov, či sesternice a bratrancov môžete usadiť v treťom rade sedadiel (pozor, tam nenájdete isofix) a hneď bude v aute zábava z toho, že sa vozia ako v autobuse (true story). Na krátke vzdialenosti sa pomerne pohodlne prepravia aj dospelí.

Spotreba je tiež viac ako férová - pohodlne sa dostanete pod 7l na 100 km.


A ako bonus je krásna kráľovská modrá farba, ktorá tomuto autu nedovolí zapadnúť v dave.

 

VW TIGUAN ALLSPACE EDITION HIGHLINE 2.0 TDI 4MOT. DS7 - vozidlo je ihneď k odberu
https://autoprofit.sk/detail-vozidla/1320

 

 

Foto: Dávid Grznár 

 

 


SERVICE MOBIL

+42‍1 903 71‍3 376

NÁHRADNÉ DIELY

+4‍21 918 34‍8 038

AUTOPOŽIČOVŇA

+42‍1 911 47‍1 587

RECEPCIA

+42‍1 31 7‍88 42 22

AUTOUMYVÁREŇ

+42‍1 91‍8 348 012

Autoprofit s.r.o.
Šaľská ulica 743/2
924 01 Galanta

Telefón: 031 / 788 42 22
E-mail: info@autoprofit.sk

Otváracie hodiny:
Predaj
Pondelok - piatok 8:00 - 17:00
Sobota 8:00 - 12:00

Servis
Pondelok - piatok 7:00 - 17:00
Sobota 8:00 - 12:00